Možnosti zvýšení provozu a nabídky služeb na letišti Praha-Letňany - Sedláček, Jáchym (Univerzita Pardubice, 2025)
Účel této práce je analýza letiště, zachycení jeho vývoje a rané fáze rozvoje dráhového systému. Uvedení návrhů na možnosti zvýšení provozu a nabídky služeb, aby po analýze sloužila jako studie pro návrh na zlepšení stavu letiště a zachování letiště dále v provozu.
Options for Increasing Traffic and Service Offerings at Prague-Letňany Airport
Keywords: rozvoj letiště; služby; rekonstrukce dráhového systému; letecký provoz; ekonomický a ekologický dopad; infrastruktura letiště; airport development; services; runway reconstruction; air traffic; economic and environmental impact; airport infrastructure