Analýza hospodaření sportovního klubu - Česák, Josef (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce na téma "Analýza hospodaření sportovního klubu" se dělí na praktickou a teoretickou část. V teoretické části je popsán sport, jeho začátky v České republice a právní formy sportovních organizací. V praktické části je zkoumám sportovní klub HBC Autosklo H.A.K. Pardubice na úrovní jeho příjmů a výdajů za sezóny 2015/2016, 2017/2018 a 2018/2019.
The Economic Analysis of Sports Club
Keywords: hospodaření; sport; sportovní kluby; rozpočet; economy; sport; sport clubs; budget