Barterovy obchody jako moderní forma podnikání - Jelínková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se ve své práci zabývá barterovými obchody jako moderní formou podnikání.
Keywords: barter; Ekonomika; obchod; finance; Tradebank Czech; Podnikání