Ochrana občanských práv a svobod v trestním právu - Šimonová, Daniela (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je zaměřena na ochranu občanských práv a svobod, které jsou elementární podmínkou života moderní společnosti.
The Civil rights in the criminal law
Keywords: občanská práva; svoboda; trestní právo; ochrana práv