Marketingově zaměřený eshop - Kejík, Oldřich (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá možnostmi marketingu v elektronickém obchodě. Nejprve definuje pojmy e-komerce a e-shop, zmiňuje se o marketingové strategii obchodu a zaměřuje na analýzu návštevnosti webových stránek. Následně se věnuje možnostem marketingových kampaní, jejich specifikům a způsobům vyhodnocení. Praktická část je věnována analýze návštěvnosti elektronického obchodu Prozdravi.cz a zejména přípravě, tvorbě a vyhodnocení PPC inzerátu konkrétního produktu.
Marketing-oriented e-shop
Keywords: Internet marketing; e-shop; E-commerce; web analytics; Pay-Per-Click; Internet marketing; e-komerce; elektronický obchod; analýza návštevnosti; Pay-Per-Click