Analýza řízení výrobních zásob ve vybraném podniku - Urbanová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce je zaměřená na analýzu řízení výrobních zásob v podniku Synthesia, a.s. První část je věnována teoretickým poznatkům získaným na základě rešerše odborné literatury. V druhé části je řešena praktická část, která se zabývá řízením podnikových zásob na SBU Organická chemie v Synthesia, a.s. Pozornost je věnována hlavně zásobám surovin. Následně je vybrána jedna z výrob, kde jsou tyto zásoby sledovány podrobněji. V závěru práce je provedeno zhodnocení a stanovena některá doporučení na zlepšení řízení zásob.
Analysis of the inventory management in a selected company
Keywords: logistics; inventory; inventory management methods; inventory costs