Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve vybraném podniku - Čermáková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. První část vymezuje pojem BOZP, jeho význam a základní složky systému BOZP. Druhá část práce zahrnuje představení společnosti MARKER CZ s.r.o., popis současného stavu a zhodnocení BOZP v této společnosti. Na závěr jsou navrženy případné doporučení pro zlepšení stávajícího stavu BOZP v dané společnosti.
Safety and health protection at work in the particular company
Keywords: bezpečnost a ochrana zdraví při práci; rizika; bezpečnost; osobní ochranné pracovní pomůcky; safety and health protection in work; risks; safety; personal protective work equipment