Význam motivace pro učení - Drdla, Pavel (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce je zaměřena teoreticky i prakticky na oblast pedagogiky, která se zabývá otázkami motivace učení nejen u středoškolských studentů.
Keywords: pedagogika; Motivace; motivace žáků; dotazníkové šetření