Analýza finančního zdraví vybraného podniku - Hrdinková, Monika (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá posouzením finančního zdraví společnosti Philip Morris ČR a.s. Pro komplexní pohled na problematiku jsou představeny, vypočítány a vyhodnoceny vybrané poměrové ukazatele, absolutní ukazatele, ekonomická přidaná hodnota, pyramidové soustavy ukazatelů a také indikátor finanční stability. Na konci této práce jsou na základě této analýzy vymezená doporučení pro zlepšení stávajícího stavu společnosti.
An Analysis of the Financial Health of the Selected Company
Keywords: finanční analýza; analýza finančního zdraví; ekonomická přidaná hodnota; bankrotní index Karase a Režňákové; INFA; financial analysis; analysis of financial health; economic value added; bankruptcy index of Karas and Režňáková; INFA