Editor vývojových diagramů - Rykr, Jakub (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována tvorbě vývojových diagramů se zaměřením na vývojový diagram programu.Zabývá se vytvořením editoru těchto diagramů a jejich převodem na zdrojový kód založený na strukturovaném programování.
Flowchart editor
Keywords: programování; strukturované programování; C#; vývojový diagram; programming; structured programming; C#; flowchart