Návrh optimalizace využití práce lokomotivních čet u ČD Cargo, a. s. - Mráček, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je věnována optimalizaci práce lokomotivních čet společnosti ČD Cargo, a. s. Analyzuje současný stav produktivního využití pracovní doby lokomotivních čet a zabývá se jednotlivými faktory omezujícími toto produktivní využití. Navrhuje zvýšení jejich efektivity.
The suggestion of optimization of locomotive crews work at the ČD Cargo
Keywords: lokomotivní čety; optimalizace; produktivita; strojvedoucí; železnice; locomotive crews; optimization; productivity; railway; train drivers