Nástroje zlepšování kvality pro malé organizace - Novák, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá návrhem modelového postupu zlepšování kvality pro malé organizace. Podstatou modelu je využití dat, která jsou běžně dostupná v malé organizaci, spolu s jeho praktickou aplikací bez výrazných nároků na čas a zdroje podniku. Dále je v práci provedena kategorizace nástrojů zlepšování kvality a vymezen pojem malá organizace. Navržený modelový postup byl ověřen praktickou aplikací ve dvou organizacích.
Quality improvement tools for small organizations
Keywords: models; small organizations; quality improvement; self assessment; customers; modely; malé organizace; zlepšování kvality; sebehodnocení; zákazníci