Materiálové toky v QUITTNER & SCHIMEK s.r.o. - Kotyková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku materiálových toků v QUITTNER & SCHIMEK s.r.o. V první kapitole jsou teoreticky vymezeny materiálové toky v podniku. Ve druhé kapitole je provedena analýza současných materiálových toků v QUITTNER & SCHIMEK s.r.o. Ve třetí kapitole je uveden návrh na změnu materiálových toků, který je ve čtvrté kapitole ekonomicky zhodnocen.
Material flows in QUITTNER & SCHIMEK s.r.o.
Keywords: materiálový tok; logistický řetězec; skladování; přeprava; material flow; logistics chain; storage; transport