Úprava ulic Sadová, Litomyšlská, Habrmanova a Masarykova v České Třebové - Kopecký, Radek (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této práce bylo vyřešit celkovou rekonstrukci uličního prostoru v ulicích Sadová, Litomyšlská, Habrmanova a Masarykova v České Třebové. V práci bylo řešeno vhodné uspořádání uličního prostoru, křižovatek a funkčních ploch místních komunikací. Dále byly řešeny navazující zpevněné plochy včetně pěší dopravy. Práce byla zpracována jako projektová dokumentace pro stavební povolení. Při vypracování této práce bylo vycházeno z aktuální legislativy a technických předpisů pro vypracovávání projektové dokumentace.
Modifications of Sadová, Litomyšlská, Habrmanova and Masarykova streets in Česká Třebová
Keywords: rekonstrukce; místní komunikace; chodníky; sjezdy; křižovatky; dopravní značení; parkovací stání; reconstruction; local roads; traffic signs; pavement; entry; intersection; parking