Veřejná správa a sociální ekonomika - Halásek, Dušan (Univerzita Pardubice, 2006)
Role sociální ekonomiky v moderním sociálním státě a evropské přístupy k sociální ekonomice. Některé bariéry a překážky, které brání širšímu prosazení myšlenek principů sociální ekonomiky v ČR a role veřejné správy.
Keywords: sociální ekonomika; Státní správa; Územní samospráva; social economics; State administration; local and regional self-administration