Detektor pohybu - Šramota, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem detektoru pohybu, který je určen pro sledování pohybu osob. Teoretická část je věnována především různým principům akcelerometrů. Praktická část zahrnuje realizaci detektoru pohybu a tvorbu firmware.
The Motion detector
Keywords: GPS; akcelerometry; PSoC; GPS; accelerometers; PSoC