Sociální identita účastníků kryptoměnového trhu - Wenigová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na fenomén kryptoměn a na sociální identitu účastníků kryptoměnového trhu. Na základě polostrukturovaných rozhovorů autorka mapuje, jakým způsobem pomáhá tento fenomén vytvářet sociální identitu a zároveň je jejich identitou sám ovlivňován.
Social identity of cryptocurrency market participants
Keywords: sociální identita; kryptoměnový trh; kryptoměny; bitcoin; social identity; cryptocurrency market; cryptocurrency; bitcoin