Firemní kultura očima zaměstnanců ve společnosti Synthesia, a. s. - Smetanová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část podává základní informace o firemní kultuře, jejích prvcích, determinantech, znacích, vybraných typech podnikové kultury a v neposlední řadě, jak probíhá její změna, kdo jsou její aktéři, nástroje změny a typologie. Dále se v teoretické části zabývám organizační kulturou v mezinárodních společnostech, odlišnostmi mezi národní kulturou a kulturou firemní, dále kulturními rozdíly mezi manažery ve vybraných zemích, které jsem si zvolila. V praktické části byl dotazníkovou metodou zjišťován u zaměstnanců konkrétního úseku společnosti Synthesia, a. s. postoj k této problematice.
Corporate culture through the eyes of employees in Synthesia, as
Keywords: organizace; firemní kultura; zaměstnanci; zaměstnavatelé; změna; národní kultura; manažeři; organization; corporate culture; employees; employers; change; national culture; manager