Zefektivnění činností pošty Jindřichův Hradec 1 s ohledem na lidské zdroje - Novák, Miloslav (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na zefektivnění činností pošty Jindřichův Hradec 1. Zabývá se podrobnou analýzou činností současného stavu univerzálních přepážek pošty. Z této analýzy vychází návrhy řešení pro Českou poštu, s. p. pro přizpůsobení se aktuálnímu vývoji v uvedené oblasti.
Streamlining the activities of the post office Jindřichův Hradec 1 with regard to human resources
Keywords: analýzy; Česká pošta s. p; lidské zdroje; procesy; univerzální přepážky; zefektivnění činností; analyses; Czech post state enterprise; human resources; processes; universal counter; streamlining operations