Modelování technologického a přepravního významu nerealizovaných tratí a určení tratí k potenciální realizaci - Novák, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se věnuje vyhledání nerealizovaných železničních tratí na našem území a určení jejich významu v dnešní železniční síti. Součástí práce je vytvoření modelu současné i doplněné železniční sítě v softwaru OmniTRANS. V návrhové části jsou vybrány tratě, které by bylo možné realizovat.
Modelling of Technological and Transportational Role of Unrealized Railway Lines and Selection of Lines for Potential Realisation
Keywords: Dopravní modelování; nerealizovaná železniční trať; OmniTRANS; Transport modelling; unrealized railway line