Regulace pece pro pájení SMD - Nosil, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tématem této bakalářské práce je vytvoření regulační jednotky pece pro pájení součástek typu SMD. Dále jsou zde popsány fyzikální principy, uplatňující se při pájení, spolu s charakteristikami různých typů pájecích pecí, rozborem regulace tepelných soustav a popisem vybraných senzorů teploty v řádu 0 °C - 400 °C.
Regulation of the furnace for soldering SMD
Keywords: regulační jednotky; SMD; teplota; pájecí pece; tepelné soustavy; senzory teploty; regulatory unit; soldering furnace; temperature; temperature sensors; thermal system