Financování aktivit dobrovolných svazků obcí v České republice - Myšková, Hana (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem této bakalářské práce je popsat formy spolupráce obcí v ČR a se zaměřením na dobrovolné svazky obcí zjistit jejich možnosti získání finančních prostředků z krajské, národní i nadnárodní úrovně.
Financing activities of voluntary unions of municiplities in the Czech republic
Keywords: obce; sdružení obcí; Spolupráce; mikroregiony; Dotace; granty; programy EU; mikroregion Poličsko