Marketingová komunikace provozovatelů GSM v ČR - Chalupník, Jiří (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá analýzou současné úrovně marketingové komunikace provozovatelů GSM v České republice - Eurotel, T-Mobile a Oskar, výsledky marketingového průzkumu na trhu mobilních operátorů.
Marketing communication of GSM operators in Czech republic
Keywords: Marketing; Marketingová komunikace; Marketingový mix; marketingový průzkum; mobilní telefony; propagace