Cenné papíry jako základní článek burzy - Klíč, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce pojednává o cenných papírech a jejich využití na burze.
Securities as a fundamental article of the stock exchange
Keywords: cenné papíry; Akcie; obligace; burza cenných papírů; termínové obchody; burzy