Aplikace pro tvorbu testových otázek - Půlpán, Milan (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zabývá návrhem a realizací aplikace pro tvorbu testových otázek a jejich následná import do LMS Moodle. Součástí práce je analýza a zhodnocení datových formátů podporovaných LMS Moodle pro export a import testových otázek.
Computer application for quiz questions design
Keywords: LMS Moodle; testové otázky; formát GIFT; formát MoodleXML; LMS Moodle; quiz question; GIFT format; MoodleXML format