Využití účetních dat při řízení nákladů firmy - Štočková, Radana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci zachycuje úpravu systému účtování pro účely manažerského řízení, různé typy nákladů v účetním rozvrhu. Dále pojednává o přizpůsobení organizační struktury podniku a stanovení reálné kalkulace zakázky.
Assimilation of accounting data in firm management
Keywords: účetnictví; data; zakázky; řízení nákladů; podniky; informační zdroje; manažerské účetnictví