Současný stav a prognózy cestovního ruchu v regionu - Černovská, Lucie (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se věnuje problematice cestovního ruchu v královéhradeckém regionu. Je zde popsán současný stav a vytyčeny prognózy v oblasti cestovního ruchu. Práce je zaměřena na charakteristiku materiálně-technické základny CR na území regionu Královéhradecko v časovém horizontu let 2002 až 2005. Prostřednictvím terénního šetření byly zjišťovány osobní názory na stav zdejšího CR u obyvatel.
Present state and prognoses of the tourism in region
Keywords: Cestovní ruch; Hradec Králové; Královéhradecký kraj; prognózy