Vzdělávání zaměstnanců ve vybrané organizaci - Holečková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je zaměřena na vzdělávání zaměstnanců ve vybrané organizaci, kterou je Česká spořitelna a. s. V první části jsou vymezeny terminologické pojmy přímo související s tématem bakalářské práce. Část druhá se zabývá manažerskými funkcemi personalistiky a blíže definuje jejich obsah. V další části je popsána samotná společnost, čím se zabývá, jaký je její cíl a strategie. Dále je práce zaměřena na personalistiku ve společnosti, která je zde podrobně rozebrána. V posledních částech se práce zaměřuje na samotné vzdělávání, na jeho analýzu a na osobní doporučení autorky bakalářské práce.
Education of employees in selected organization
Keywords: management; personalistika; zdělávání; rozvoj; zaměstnanci; management; human resources; education; development; employees