Efekt kvasinek na růst plísní a produkci mykotoxinů - Vlková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá efektem kvasinek na růst plísní a produkci mykotoxinu. Popisuje vztahy mezi vybranými druhy kvasinek a plísní a mykotoxiny, které plísně tvoří. Stručně je popsáno Pythium oligandrum.
Effect of yeasts on fungal growth and mycotoxin production
Keywords: mykotoxiny; kvasinky; plísně; pythium oligandrum; mycotoxins; yeasts; fungal; pythium oligandrum