Analýza prodeje vozů v Auto Bohemia, s. r. o. Kolín - Hájková, Simona (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce v teoretické části obecně popisuje marketingovou stránku firmy zaměřenou na marketingový mix. Praktická část je věnována firmě Auto Bohemia, s. r. o. Kolín. Jsou charakterizovány podmínky a předmět obchodní smlouvy se Škoda Auto, a. s., jež je nedílnou součástí partnerství Auto Bohemia, s. r. o. se Škoda Auto, a. s. Je podán rozbor systému řízení kvality prezentovaný certifikátem ISO 9001 a především je analyzován prodej nových a ojetých vozidel včetně standardů vedoucích k úspěšnému prodeji.
The analysis of car's sale in Car Bohemia Ltd.
Keywords: Marketing; Marketingový mix; marketingové plány; ISO 9001; automobily; analýza prodeje; obchodní smlouvy; ŠKODA AUTO, a.s.