Proces námořní kontejnerové přepravy ve společnosti Kühne + Nagel - Dvořák, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá celkovým průběhem procesu námořní kontejnerové přepravy. Vysvětluje proces od poptávky přes realizaci až po doručení zákazníkovi. Analyzuje aktuální nastavení procesu zpracování námořních zásilek ve společnosti Kühne + Nagel. Nastavuje odlišným způsobem organizační strukturu exportního a importního oddělení z pohledu české pobočky.
Process of container sea freight transport in company Kühne + Nagel
Keywords: námořní přeprava; kontejnery ISO; INCOTERMS; kombinovaná přeprava; overseas transport; containers ISO; INCOTERMS; intermodal transport