Analýza skladování ve společnosti MHA s.r.o. - Hendrych, Vít (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu skladování ve společnosti MHA. Práce má za cíl na základě analýzy současného stavu skladu společnosti MHA s.r.o. navrhnout zlepšení skladování a zhodnotit navrhované řešení. V rámci práce bude analyzováno současné vybavení skladu a používané technologie.
Warehousing analysis in MHA s.r.o. company
Keywords: skladovací prostory; paletové regály; policové regály; automatický výtahový regál; manipulační technika; warehouses; storagepallet racks; shelving racks; automatically lift shelf; handling technology