Podpora malého a středního podnikání v rámci Jihomoravského a Pardubického kraje - Sámková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá problematikou malého a středního podnikání. Vzhledem k tomu, že jsou malé a střední podniky nedílnou součástí celonárodního hospodářství, je cílem bakalářské práce poskytnout rozbor možných zdrojů podpory a následný rozbor čerpání a využívání těchto podpor v podnikání v Jihomoravském a Pardubickém kraji v posledních letech.
Support of Small and Medium Business in South Moravian Region and Pardubice Region
Keywords: podpora malého a středního podnikání; Evropská unie; rozpočet; strukturální fondy; support for small and medium business; European Union; budget; structural funds