Systém evidence vratných a jednorázových obalů v přepravním systému - Steinbachová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce s bude zabývat řešením systému evidence vratných a jednorázových obalů pro vnitro i mezipodnikovou přepravu. Proces sledování bude zahrnovat systém sledování pohybů vratných a jednorázových obalů, které vstupují do provozu vybrané firmy, pohybují se v něm a z něj vystupují. Návrhová část bude zaměřena na nastavení systému evidence/sledování (účtů) pohybů (příjmy/výdaje) obalů.
System of records returnable and disposable packages in the transport system
Keywords: vratné obaly; jednorázové obaly; evidence; automatická identifikace; čárový kód; returnable packages; disposable packages; records; automatic identification; barcode