Inventarizace v životním cyklu produktu - Nesládková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována metodě Life Cycle Assessment s bližším zaměřením na druhou fázi této metody - Inventarizační analýzu. Zabývá se jednotlivými fázemi životního cyklu produktu. Popisuje možná použití metody Life Cycle Assessment v podniku.
Inventory in the Life Cycle of a Product
Keywords: životní cyklus produktu; analýza životního cyklu produktu; aplikace analýzy životního cyklu produktu; inventarizační analýza; Product Life Cycle; Life Cycle Assessment; Application Life Cycle Assessment; Inventory Analysis