Logistické procesy v distribučním skladu a jejich zefektivnění ve vybrané společnosti - Dvořák, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem diplomové práce jsou procesy a jejich zlepšování. Teoretická část obsahuje základní procesní názvosloví, přístupy ke zlepšování a reengineeringu procesu. Cílem praktické části je zmapovat konkrétní proces ve sledovaném podniku. Zhodnotit stávající proces a navrhnout možná zlepšení. Závěrečná část práce se věnuje měření přínosů pro podnik a možnosti implementace.
Logistical processes in the distribution warehouse and making them more effective in selected company
Keywords: procesy; PDCA; reengineering; procesní modelování; procesní mapování; procesní řízení; processes; PDCA; reengineering; process modeling; process mapping; process management