Plánování údržby v podniku chemického průmyslu - Solilová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá problematikou údržby v podniku po stránce strategické a stránce takticko-operativní. Nejprve jsou definovány pojmy údržba a opotřebení. Další části práce jsou věnovány managementu údržby. Nejprve z hlediska strategického plánování, na které navazuje hledisko taktického plánování a operativního plánování. V praktické části je popsán podnik Synthesia a.s. a způsob plánování údržby, její realizace a kontrola. Na základě získaných informací jsou navržena opatření, která by firmě měla pomoci ve zlepšení stávající situace.
Maintenance planning in a chemical industry
Keywords: maintenance; equipment; planning; údržba; výrobní zařízení; plánování