Návrh layoutu servisního střediska společnosti DAKO-CZ, a.s. - Sliž, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá návrhem nového layoutu servisního střediska společnosti DAKO-CZ, a.s. V analýze představí výrobu, historii a strukturu společnosti DAKO-CZ. Detailně popíše servisní středisko, jeho pracoviště a materiálový tok. V návrhové části budou navrženy tři nové varianty layoutu servisního střediska podle výstupů z analýzy. Nakonec budou navržené layouty zhodnoceny podle zvolených kritérií pomocí metody TOPSIS a vybrána nejvhodnější varianta.
Design of the layout of the service centre of DAKO-CZ, a.s.
Keywords: DAKO-CZ; layout; servisní středisko; pracoviště; TOPSIS; DAKO-CZ; layout; service centre; workplace; TOPSIS