Percepce sociální situace žen při ztrátě zaměstnání - Ševčíková, Leona (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zabývá sociální situací žen při ztrátě zaměstnání. Provedeno bylo výzkumné šetření mez uchazečkami o zaměstnání na úřadu práce.
Perception of the social situacion of women in case of loosing their jobs
Keywords: Trh práce; politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; ženy; diskriminace; dopady