SPECT perfúzní scintigrafie mozku - Čaník, Roman (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce, nazvaná SPECT perfúzní scintigrafie mozku, je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá obecnými informacemi o nukleární medicíně, radiologickém asistentovi, anatomii a patologii mozku a informace o dané problematice. Praktická část popisuje úlohu radiologického asistenta při SPECT perfúzní scintigrafii mozku.
SPECT brain perfusion scintigraphy
Keywords: SPECT; perfúzní scintigrafie; mozek; ionizující záření; radiofarmaka; SPECT; perfusion scintigraphy; brain; ionizing radiation; radiopharmaceutical