Stanovení vybrané sítě pro přepravy nebezpečných zásilek - Horák, Jiří (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zabývá stanovením vybrané sítě pro přepravy nebezpečných zásilek. Na základě analýzy přístupů evropských zemí k stanovení vybrané sítě pro přepravy nebezpečných zásilek jsou stanoveny vlastnosti, které by tato navrhovaná síť měla mít. Vytvořený návrh vybrané silniční sítě je inspirován především španělskou vybranou sítí RIMP a nizozemskou Základní sítí.
Determination of the selected network for the transport of dangerous goods
Keywords: vybraná síť; ADR; RIMP; Basisnet; selected network; ADR; RIMP; Basisnet