Posouzení finančního zdraví vybrané společnosti v dopravě - Smrčka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce provádí analýzu finančního stavu a zdraví vybrané společnosti z oblasti dopravy. Charakterizuje ukazatele finanční analýzy, analyzuje výsledky společnosti za určité období a vyhodnocuje finanční zdraví dané společnosti a navrhuje opatření k případnému zlepšení situace.
Assessment of a Selected Transport Company's Financial Health
Keywords: finanční analýza; podnikové finance; finanční management; financial analysis; corporate finance; financial management