Problematika leasingu u vybrané leasingové společnosti - Vašek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2005)
Rozbor leasingové problematiky a leasingového trhu.
Issues leasing of a selected leasing company
Keywords: leasing; vývoj; strategie podniku