Návrhy na změny organizace dopravy na Masarykově náměstí v Kyjově - Ryba, Václav (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zabývá analýzou současného stavu dopravy na Masarykově náměstí v Kyjově včetně vazby na blízké okolí. Na závěr analýzy jsou vypsány konkrétní problémy, které jsou dále řešeny. V návrhové části jsou zpracovány varianty řešení problémů včetně návrhů na postup realizování těchto změn. V poslední části jsou všechny návrhy zhodnoceny a uvedeny pozitiva a negativa změn.
Suggestions for changes in the traffic organisation on Masaryk Square in Kyjov
Keywords: cyklistická doprava; Kyjov; náměstí; parkování; pěší doprava; sdílená zóna; taktický urbanismus; udržitelná mobilita; cycling; Kyjov; parking; pedestrian transport; shared zone; square; sustainable mobility; tactical urbanism