Trh práce a zaměstnanost v mikroregionu Pardubice s akcentem na politiku zaměstnanosti ve společnosti Foxconn s.r.o. - Żółtowská, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce zpracovává téma "Trh práce a zaměstnanost v mikroregionu Pardubice s akcentem na politiku zaměstnanosti ve společnosti Foxconn CZ, s.r.o.". Trh práce je neodmyslitelnou součástí tržní ekonomiky, ovlivňuje stát a řadu institucí, které realizují politiku aktivní zaměstnanosti. V této práci je popsána situace na trhu práce v České republice, hlavní činnosti úřadů práce a poznatky týkající se personální politiky společnosti Foxconn CZ, s.r.o.
Labour market and employment in Pardubice microregion with the emphasis on employment policy in the company Foxconn CZ, Ltd.
Keywords: Labor market; Employment; microregion Pardubice; Foxconn CZ; Trh práce; zaměstnanost; mikroregion Pardubice; Foxconn CZ