Postavení České spořitelny na bankovním trhu ČR - Zavřelová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce popisuje Českou spořitelnu, a.s. a její postavení na bankovním trhu, včetně obecného popisu finančního trhu a bankovního sektoru a banky, jako finanční instituce. Dále je zde zpracována historie České spořitelny, její postavení v rámci tzv. velkých bank a komparace s Komerční bankou, a.s.
The Position of the Česká spořitelna at the Bank Market in the Czech Republic
Keywords: finanční trh; bankovní sektor; banky; Česká spořitelna; Komerční banka; financial market; bank sector; banks; Komerční banka