Proces schvalování aktivních obchodů a úloha obchodní a finanční analýzy pro klienty segmentu corporate u Komerční banky. - Ludvíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou schvalování aktivních obchodů u Komerční banky. Tuto práci tvoří dvě stěžejní oblasti. První je část teoretická, druhou je část praktická. Teoretická část je zpracována pomocí zdrojů odborné literatury a vnitřních předpisů a instrukcí Komerční banky. Zaměřuje se na vysvětlení pojmů souvisejících s bankovnictvím a na popis procesu schvalování aktivních obchodů. Praktická část přibližuje proces schvalování na konkrétním klientovi. Provádí rozbor jednotlivých analýz a zprávy o monitoringu.
The Role of Business and Financial Analysis and Approval Process of Active Products for Corporate Clients in KB.
Keywords: aktivní obchody; Komerční banka; monitoring; obchodní analýza; schvalovací proces; active products; Komerční banka; monitoring; business analysis; approval process; finanční analýza; financial analysis