Kriminalita v Kraji Vysočina - Dočkalová, Iva (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se věnuje problematice kriminality a její prevence na území Kraje Vysočina. Představuje činnost Policie ČR, zvláště pak Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina. Cílem bakalářské práce je posouzení vývoje a struktury trestné činnosti páchané na území Kraje Vysočina v okresním členění v letech 2009 až 2018.
Criminality in the Vysočina region
Keywords: bezpečnost; kriminalita; prevence kriminality; Policie ČR; Kraj Vysočina; security; criminality; prevention of criminality; Police Czech Republic; Vysočina region