Počítačová podpora v řízení podniku : analýza současného stavu komunikace ve firmě - Lišková , Jolana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci analyzuje současný stav komunikace ve spediční firmě Brno Trans spol. s.r.o. a navrhuje informační systém pro dopravce a speditéry - SPED.
Computers support in company management
Keywords: podniky; řízení; Komunikace; Informační systémy; zasilatelství