Příčiny a důsledky nezaměstnanosti v ČR v daném regionu se zaměřením na pozdní produktivní věk - Štolová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá vývojem nezaměstnanosti v ČR, zkoumá její příčiny a důsledky, popisuje problematiku nezaměstnanosti osob v pozdním produktivním věku a mapuje situaci na pardubickém trhu práce.
Causes and cosequences of the unemployment in the Czech republic in given region with a view to late product age
Keywords: Nezaměstnanost; Česko; Trh práce; Úřady práce; Pardubicko